dijous, 22 de setembre del 2011

Google Chrome



Google Chrome és un navegador web desenvolupat per Google. El principal objectiu de la creació d'aquest, va ser per la millora de la velocitat, la seguretat i l'estabilitat dels navegadors ja existents.

Aquest navegador incorpora utilitats i aplicacions ja existents a altres navegadors, però les conté millorades. Un clar exemple seria la possibilitat  de buscar d’adreces, títols, realitzar suggeriments,... tot des de la barra d’adreces.


Les característiques principals que fan que sigui un navegador millor són:
  • velocitat: aquest navegador està dissenyat per iniciar a gran velocitat i d’una forma ràpida des de l’escriptori, carrega les pàgines web i executar aplicacions webs.
  • seguretat: Google Chrome aporta més seguretat en la web amb una protecció contra la suplantació de identitat, actualitzacions automàtiques de les seguretats més recents,...

Avantatges Google Chrome:




A més, consta d’una serie d’extensions que mostren les pàgines més visitades o les cerques més recents realitzades.

Google Chrome ha creat extensions com Google Mail Cheker (gràcies a un icona a la barra de Chrome podem veure el número de correus i avisa a l’usari de l’entrada d’un nou correu), Google Translate (agrega una icona a la barra del navegador des de on es traduiran les pàgines web, aquesta extensió té l’aplicació de detectar si l’idioma de la web visitada és el mateix o diferent amb el que està configurat el navegador), … i un munt més d’aplicacions i extensions disponibles des de la Chrome Web Store.

A més a més, permet els mateixos complements que els principals navegadors. Com es el cas de Adobe Flash Player, Java, Windows Media Player, Real Player, Quicktime y Silverlight.També es compatible amb la nova versió d’HTML (HTML 5).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada